Barion Pixel

Esküvő

Kislánykorod óta erről a napról álmodtál, és elképzelted hogy te leszel a világ legcsodásabb arája? Ez természetes! Mi pedig a legnagyobb örömmel segítünk ezt megvalósítani neked!

Menyasszonyi csokrok és dobócsokrok

Az esküvői dekoráció elengedhetetlen része , a menyasszony egyik legszebb kiegészítője a csokor. Ez végigkíséri az egész szertartást, és a menyasszony kezében a fotózás csodás kiegésztője.

Általában az ara kedvenc virágaiból áll, számtalan formában, színben és méretben létezik, melyek közül mi segítünk megalkotni a lehető legszebb változatot a nagy napra!

Egy amerikából átvett szokás a csokordobás, de már a hazai esküvkön is kihagyhatatlan program, ugyanis a hagyomány szerint az a hajadon lány lesz a következő menyasszony aki elkapja a csokrot.  Tulajdonképpen a menyasszonyi csokor egy kisebb mása, általában ugyanazokból  vagy nagyon hasonló, színben harmonizáló virágokból készül.

A vőlegény kitűző régi hagyomány szerint az összetartozás jelképe, igy a dobócsokorhoz hasonlóan a menyasszony csokrából kiválasztott apró virágokból keszül, harmonizál a csokorral.

Esküvői asztal és teremdíszítés

Az asztaldísz a főasztal éke, de a vendégek asztalain is kisebb formában megtalálható. Hatalmas fókuszban van a fogadás folyamán , a vendégek egész este gyönyörködhetnek benne, így ez a dekoráció egyik legfontosabb része.

Teremdíszítésnél fontos szerepet kapnak még az asztaldíszek, a főasztal mögötti díszítés mely közvetlenül a pár mögött helyezkedik el így ezt látja a vendégsereg az este folyamán legtöbbször, és egyéb dekorációk, fények melyek feldobják az egész esküvő hangulatát. A kültéri helyszínen tartott szertartás hangulatában és romantikájában messze felülmúlja a teremben tartott házasságkötést, így ez egyre gyakoribb és közkedvelt a párok körében.  Erre a célra azonban megfelelő kellékekre is szükség van, ilyen példaul a boldogságkapu, üdvözlőtábla, fényfal, virágfal és egyéb kültéri dekorációs elemek melyeket szintén terveitek szerint örömmel megvalósítunk.

Ezeken kívül természetesen a templomdíszítés sem maradhat el, hiszen a legtöbben a polgári szertartás mellett a templomit is megtartják. Itt a padok díszítése és az oltárdíszítés kap főszerepet.

A vőlegényhez hasonlóan a tanúk és az örömapa is szokott kapni kitűzőt vagy hölgyek esetében kardíszt.  A koszorúslányoknak szintén a menyasszonyi csokorral és dekorációval színben és virágokban passzoló kardíszt, fejdíszt vagy csokrot szokás készíteni így jelezve hogy kiemelt szerepük van az esküvőn.

A pár autóját hagytuk a legvégére bár ez sem elhanyagolható. Vannak akik kifejezetten erre a napra bérelnek egy különlegesebb autót, esetleg limuzint, melynek díszítését is szívesen elkészítjük.

Esküvői smink készítését is vállaljuk több éves tapasztalattal.

Az esküvői dekorációink egyedileg, személyre szabottan készülnek, ezért kérjük rendelés leadással és árakkal kapcsolatban keressetek telefonon vagy kattintsatok az ajánlatkérés gombra.

0
    0
    Kosár
    Jelenleg üres a bevásárlókosár.